0
Your Cart

STISKANJE SADJA

Vaše sadje stisnemo v 100% sok brez dodatkov. Za kakovosten sok vas prosimo, da pripeljete očiščeno sadje brez prisotnosti gnilobe, plesni, listja, zemlje ali trave.

Za eno prešo potrebujemo 11-12 vinogradniških zabojev svežih jabolk (cca 220-250 kg). Jabolka zmeljemo in takoj stistemo, sok pa pasteriziramo in polnimo. Brez dodatkov. Nimamo linije za hlajenje (bistrenje) soka. Priporočamo polnjenje v steklenice. Iz ene preše boste dobili cca 130 l soka.

Polnimo lahko v vašo embalažo ali pa jo priskrbimo mi. Če želite polnjenje v vaše steklenice prosimo, da so brezhibno čiste in suhe. Pokrovčki morajo biti nerabljeni.

Polnimo lahko tudi v 3 ali 5 l Bag in Box vreče.

Sok prevzamete naslednji dan po stiskanju.

Izjemoma vam lahko stisnemo tudi manjšo količino jabolk (20-80 kg). Gre za precej bolj počasen postopek: stiskamo na staro leseno prešo ročno, količina čiščenja je enaka, kot če bi stiskali 500 kg sadja. Ne glede na izplen iz stiskalnice, je cena stiskanja jabolk za 1 prešo (do 100 kg sadja) 55 EUR/prešo (vključuje pranje, mletje, stiskanje, čiščenje, pasterizacijo in polnjenje, brez stroška embalaže).

Za eno prešo potrebujemo 22-23 vinogradniških zabojev grozdja (cca 500 kg). Grozdje razpecljamo in stisnemo. Stisnjen sok delno ohladimo in nato pasteriziramo ter polnimo. Po vaši želji lahko rdeče grozdje maceriramo za bolj črn sok.  Priporočamo polnjenje v steklenice. Iz ene preše boste dobili cca 300 l soka.

Polnimo lahko v vašo embalažo ali pa jo priskrbimo mi. Če želite polnjenje v vaše steklenice prosimo, da so brezhibno čiste in suhe. Pokrovčki morajo biti nerabljeni.

Polnimo lahko tudi v 3 ali 5 l Bag in Box vreče.

Sok prevzamete naslednji dan po stiskanju.

Izjemoma vam lahko stisnemo tudi manjšo količino grozdja (20-120 kg). Gre za precej bolj počasen postopek: stiskamo na staro leseno prešo ročno, količina čiščenja je enaka, kot če bi stiskali 500 kg sadja. Ne glede na izplen iz stiskalnice, je cena stiskanja grozdja za 1 prešo (do 100 kg sadja) 65 EUR na prešo (vključuje pranje, pecljanje, (maceriranje), stiskanje, čiščenje, pastrizacijo in polnjenje, brez stroška embalaže).

Cene ne vključujejo DDV.

Sok jabolcnik

KUHANJE MARMELADE IN PRIPRAVA NAMAZOV

Na voljo imamo 130 l kotel za kuhanje. Izdelek si ob naši asistenci pripravite sami ali pa nam predate v predelavo sadje in vam marmelado skuhamo mi.

Marmelado skuhamo po vaših željah in recepturi. Vse želene sestavine (sladkor, želirno sredstvo…) lahko prinesete s sabo poleg sadja. Za osnovne sestavine lahko poskrbimo tudi mi (doplačilo). Če  boste prinesli svoje kozarce naj bodo ti brezhibno čisti in suhi in vsi enake velikosti. Obvezni so novi nerabljeni pokrovčki.

Želimo poenostaviti vaše brskanje spletni strani, zato uporabljamo piškotke.