Opis
Sestavine: samonikle divjerastoče rastline (skupaj 61%), oljčno olje, sol, sončnična semena. Presna omaka.
Vedno hranite v hladilniku pri 4-6°C.
PAKETNA DOSTAVA JE MOGOČA OD SEPTEMBRA DO MAJA, oziroma v dnevih, ko dnevne temperature ne presegajo 25°C (izdelek mora biti na hladnem) – živilo mora biti v hladilniku.
Divje sočivje po serijah na pokrovu (razvrščeno po masnih deležih od največ do najmanj):
- 1103: regrat, peteršilj, škrbinka, navadna zvezdica, perzijski jetičnik, dlakavi plešec, rdečecvetna mrtva kopriva, navadna lakota, ozkolistni trpotec, dlakava penuša
- 2003: regrat, škrbinka, navadna lakota, peteršilj, čemaž, bršljanasta grenkuljica, prava kopriva, dlakava penuša, petoprstnik
O izredno okusni regačici si lahko več premerete na tej povezavi.
O izjemni divjinki “pravi koprivi” lahko več izveste na tej povezavi.
Regrat pa je precej uveljavljen v naši prehrani (vsaj v solati). Še kaj več pa izveste tukaj.
Anonymous (preverjena stranka) –