Omaka ratatuj 350 g

(4 mnenja strank)

3,50

Moje korenine so v Provansi, vsaka kuhalnica pa me malce drugace zameša. Pripravljena sem iz domace Metkin zelenjave. Sem že pripravljena za družbo kuhani pašti ali rižu, lahko pa me le malo pogreješ in poješ s kosom domacega opecenega kruha.

Ni na zalogi

Opis

Sestavine: domača zelenjava 99,5% (paradižnik, bučke, melancani, paprike), sol, domače začimbe. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 tednih.

4 mnenja za Omaka ratatuj 350 g

 1. Vanja (preverjena stranka)

 2. Radoš (preverjena stranka)

  Brez okusa. Kot, da bi se delalo iz zmrznjene zelenjave.

  • Meta Harej (store manager)

   žal mi je, da ste imeli slabo izkušnjo z našimi izdelki. Obenem pa hvala, da ste mi zaupali vaše mnenje. Kritike mi pomagajo, da recepture in izdelke še izboljšamo.

   Zagotovo naši zelenjavni izdelki niso pripravljeni iz zamrznjene zelenjave, temveč iz sveže sezonsko pridelane zelenjavne iz naše njive ali njivah sodelujočih kmetij iz Vipavske doline.

   Ratatuj pripravimo avgusta ali septembra, ko se nam v zrelosti “ujamejo” 4 različne vrste sveže zelenjave; paradižnik, paprika, bučke in melancani. Zelenjave za ratatuj ne opečemo, ampak samo nakockamo ter skupaj s sveže nabranimi zelišči iz mojega zeliščnega vrta zamešamo ter vroče polnimo v kozarce.

 3. Marija Petrovič (preverjena stranka)

 4. Marinka (preverjena stranka)

Podaj mnenje