Omaka kaponata 370 g

(3 mnenja strank)

3,70

Kaponata je tradicionalna sicilijanska jed. V tej obliki malo prilagojena, vsekakor pa odlična omaka za na pašto ali še bolje kot namaz za na kruh ali priloga narezkom in BBQ.

Opis

Sestavine: domači melancani in paradižnik (skupaj 92%), olive, sončnično olje, oljčno olje, listi zelene, kapre, balzamični kis, sol, začimbe. Po odprtju hranite v hladilniku.

3 mnenja za Omaka kaponata 370 g

 1. Vanja (preverjena stranka)

 2. Radoš (preverjena stranka)

  Brez okusa. Kot, da bi se delalo iz zmrznjene zelenjave. Cela družina je bila milo rečena zelo razočarana nad omakami, ki smo jih naročili. Nekaj smo jih mislili tudi podariti za božič pa smo si premislili, ko smo jih poskusili.

  • Meta Harej (store manager)

   Žal mi je, da ste imeli slabo izkušnjo. Obenem pa hvala, da ste mi zaupali vaše mnenje. Kritike mi pomagajo, da recepture in izdelke še izboljšamo. V nadaljevanju vas prijazno prosim za bolj konkretno mnenje, kaj točno vas je zmotilo poleg “zmrznjenega okusa”.
   Zagotovo naši zelenjavni izdelki niso pripravljeni iz zamrznjene zelenjave, temveč iz sveže sezonsko pridelane zelenjavne iz naše njive ali njivah sodelujočih kmetij iz Vipavske doline. Kaponato pripravljamo avgusta in septembra iz svežega domačega paradižnika (pelati) iz naše njive ter iz svežih melancanov (letos smo kombinirali naše domače melancane s pridelkom dveh sodelujočih kmetij iz Vipavske doline, ker je bila letina mojih slaba). Sveže melancane opečemo na žaru, nato pa v kotlu vso nakockano zelenjavo skupaj z začimbami zamešamo in vroče polnimo v kozarce.

 3. Marija Petrovič (preverjena stranka)

Podaj mnenje