Omaka bučka 370 g

(2 mnenji strank)

3,50

Bučkina omaka vam bo prikrajšala čas pri pripravi kosila. Vse, kar morate storiti je, da skuhate vam najljubše testenine, njoke ali riž, ter jih prelijete z bučkino omako. Po želji lahko potresete s parmezanom in voila, kosilo ste pripravili.

Opis

Sestavine: domače bučke (95%), sončnično olje, oljčno olje, sol, vinski kis, česen, začimbe. Po odprtju hranite v hladilniku.

Dodatne informacije

Teža 0.56 kg

2 mnenji za Omaka bučka 370 g

 1. Vanja (preverjena stranka)

 2. Radoš (preverjena stranka)

  1 kozarec je bil pokvarjen. Drugega, ki je bil ok smo poskusili, a je bila za naš okus omaka prekisla.

  • Meta Harej (store manager)

   žal mi je, da ste imeli slabo izkušnjo z našimi izdelki. Obenem pa hvala, da ste mi zaupali vaše mnenje. Kritike mi pomagajo, da recepture in izdelke še izboljšamo.

   Za bučkino omako nakockane bučke opečemo na žaru in jih nato skupaj s svežim timijanom, oljčnim oljem (kmetija iz Sečovelj), domačim česnom (kmetija iz Vrhpolja) in kančkom kisa vroče polnimo. Kis dodamo, da znižamo pH zaradi bazične narave bučk. Tukaj je kis v vlogi konzervansa, da nam ni treba posegati po drugih umetnih konzervansih (v industriji se uporabljajo npr. kalijev sorbat, natrijev metabisulfit). Zagotovo ste prejeli kozarec (naročili in prejeli ste 1 kozarec in ne 2), kjer kis žal ni opravil svoje vloge. V opravičilo vam ponujam predlog, ki ste ga prejeli na zasebni naslov.

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…