Vipavska dolina je polna kulinaričnih razvajanj, od vina, suhomesnatih izdelkov, sirov pa vse do izdelkov iz lokalnega sadja in zelenjave.
Kulinarično popotovanje skozi slednje vam ponujamo mi.

Popeljemo vas skozi svet pristnih sokov, jih začinimo z nenavadnimi okusi sirupov. Za glavno jed vam ponudimo spajanje naših sladkih inovativnih omak z različnimi siri ter razvajamo vaše brbončice s slanimi zelenjavnimi izdelki. Za zaključek popotovanja po sadni Vipavski dolini pa vam pripravimo odlično sladico iz naših izdelkov.

Degustacija traja 1,5 do 2 uri. V tem času boste spoznali našo zgodbo, naše delo in začutili našo strast do ustvarjanja z lokalnimi sestavinami. Imeli boste možnost okušati tradicionalne, redke ali manj znane sadne vrste iz našega območja.

Končno ceno prilagodimo glede na vaše želje po širini degustiranih izdelkov.

Sprejemamo manjše skupine od 4 do 15 gostov. Degustacija je izvedena v lično urejenem prostoru v Vipavskem Križu.

Posamezne goste (2-5 oseb) lahko sprejmemo tudi na našem domu v Dornberku, kjer prav tako pripravimo degustacijo, si ogledamo proizvodne prostore in vas po možnosti popeljemo na raziskovanje v sadovnjak, vinograd ali njivo. Zaradi obilice dela v poletnem času (junij-avgust) ta oblika degustacije ni vedno mogoča.

Vedno je možen nakup izdelkov.
Degustacijski meni lahko prilagodimo otrokom.

Pokličite nas na 040 463 473 in skupaj bomo ustvarili edinstvene trenutke.

Close Menu
×
×

Cart