Degustacije

Vipavska dolina je polna kulinaričnih razvajanj, od vina, suhomesnatih izdelkov, sirov pa vse do izdelkov iz lokalnega sadja in zelenjave. Kulinarično popotovanje skozi slednje vam ponujamo mi.

Popeljemo vas skozi svet pristnih sokov, jih začinimo z nenavadnimi okusi sirupov. Za glavno jed vam ponudimo spajanje naših sladkih inovativnih omak z različnimi siri ter razvajamo vaše brbončice s slanimi zelenjavnimi izdelki. Za zaključek popotovanja po sadni Vipavski dolini vam pripravimo odlično sezonsko obarvano sladico. Vse skupaj obogatimo z okusi sveže sezonske zelenjave, sadja, zelišč in vas presenetimo z užitnimi divjimi rastlinami.

Za degustacijo si vzemite vsaj 1 uro. V tem času boste spoznali našo zgodbo, naše delo in začutili našo strast do ustvarjanja z užitnimi plodovi narave. Imeli boste možnost okušati tradicionalne, redke ali manj znane sadne vrste iz naše doline pa tudi inovativne in nenavadne moderne kombinacije.

Na degustacijo ste vabljeni k nam domov (Čuklja 16, Dornberk – kliknite za navigacijo) vedno po predhodnem dogovoru. Sprejemamo skupine 2-8 oseb. Možen ogled proizvodnih prostorov in nakup vseh dobrot, ki jih pripravljamo.

Lahko vam pripravimo popolnoma VEGETARIJANSKO, lahko tudi VEGANSKO pokušino. 

Sadno-zelenjavna degustacija

V Vipavski dolini tega doživetja ne smem zamuditi!
15 na osebo
  • 3x sokovi in sirupi
  • 5x sadni in zelenjavni namazi v kombinaciji s svežo sezonsko zelenjavo, lokalnimi siri, mesninami in domačim kruhom
  • 1x sezonsko presenečenje

Odzivi gostov

Da se pocedijo sline...

Večje skupine 15-45 oseb sprejmemo v lično urejenem prostoru nedaleč od našega doma. Prosim za vašo najavo vsaj 1 teden prej. 

Možen je nakup določenih izdelkov, ki jih prinesemo s sabo. Lahko pa predhodno oddate naročilo v spletni trgovini in izdelke prevzamete po degustaciji. 

Trajanje cca 1 uro.

Degustacije za večje skupine