DEGUSTACIJE NAŠIH DOBROT

Vipavska dolina je polna kulinaričnih razvajanj, od vina, suhomesnatih izdelkov, sirov pa vse do izdelkov iz lokalnega sadja in zelenjave. Kulinarično popotovanje skozi slednje vam ponujamo mi.

Popeljemo vas skozi svet pristnih sokov, jih začinimo z nenavadnimi okusi sirupov. Za glavno jed vam ponudimo spajanje naših sladkih inovativnih omak z različnimi siri ter razvajamo vaše brbončice s slanimi zelenjavnimi izdelki. Za zaključek popotovanja po sadni Vipavski dolini vam pripravimo odlično sladico iz naših izdelkov. Vse skupaj pa obogatimo z okusi sveže sezonske zelenjave, sadja in zelišč.

Za degustacijo si vzemite vsaj 1 uro. V tem času boste spoznali našo zgodbo, naše delo in začutili našo strast do ustvarjanja z lokalnimi sestavinami. Imeli boste možnost okušati tradicionalne, redke ali manj znane sadne vrste iz naše doline pa tudi inovativne in nenavadne moderne kombinacije.

Na degustacijo ste vabljeni k nam domov (Čuklja 16, Dornberk – kliknite za navigacijo) vedno po predhodnem dogovoru. Sprejemamo skupine 2-8 oseb. Možen ogled proizvodnih prostorov in nakup vseh dobrot, ki jih pripravljamo.

Na kratko

Smo na obisku v Vipavski dolini in bi poleg vin poskusili še kaj drugega?
7
00
Osebo
  • 1x sok
  • 3x sadni in zelenjavni namazi v kombinaciji z lokalnimi siri in zelišči
  • 1x sezonsko presenečenje

Želim poskusiti malo več

V Vipavski dolini tega doživetja ne smemo zamuditi!
13 Osebo
  • 3x sokovi in sirupi
  • 5x sadni in zelenjavni namazi v kombinaciji z lokalnimi siri in domačim kruhom
  • 1x sezonsko presenečenje
PRIPOROČAMO

Fantazija za gurmane

Želimo se razvajati z najbolj odpičenimi žavbami!
25 Osebo
  • Razvajali vas bomo z najmanj 15 različnimi inovativnimi dobrotami v kombinaciji z lokalnimi siri, mesninami, svežo zelenjavo in sadjem, zelišči in doma spečenim kruhom.

FOTO UTRINKI IZ DEGUSTACIJ

MNENJA OBISKOVALCEV

DEGUSTACIJE ZA VEČJE SKUPINE

Večje skupine 15-45 oseb sprejmemo v lično urejenem prostoru nedaleč od našega doma. Prosim za vašo najavo vsaj 1 teden prej. 

Možen je nakup določenih izdelkov, ki jih prinesemo s sabo. Lahko pa predhodno oddate naročilo v spletni trgovini in izdelke prevzamete po degustaciji. 

Trajanje cca 1 uro.