DEGUSTACIJE NAŠIH DOBROT

Vipavska dolina je polna kulinaričnih razvajanj, od vina, suhomesnatih izdelkov, sirov pa vse do izdelkov iz lokalnega sadja in zelenjave. Kulinarično popotovanje skozi slednje vam ponujamo mi.

Popeljemo vas skozi svet pristnih sokov, jih začinimo z nenavadnimi okusi sirupov. Za glavno jed vam ponudimo spajanje naših sladkih inovativnih omak z različnimi siri ter razvajamo vaše brbončice s slanimi zelenjavnimi izdelki. Za zaključek popotovanja po sadni Vipavski dolini pa vam pripravimo odlično sladico iz naših izdelkov.

Za degustacijo si vzemite vsaj 1 uro. V tem času boste spoznali našo zgodbo, naše delo in začutili našo strast do ustvarjanja z lokalnimi sestavinami. Imeli boste možnost okušati tradicionalne, redke ali manj znane sadne vrste iz naše doline pa tudi inovativne in nenavadne moderne kombinacije.

Na degustacijo ste vabljeni k nam domov (Čuklja 16, Dornberk – kliknite za navigacijo) vedno po predhodnem dogovoru. Sprejemamo skupine 2-8 oseb. Možen ogled proizvodnih prostorov in nakup vseh možnih dobrot, ki jih pripravljamo.

Na kratko

Ste na obisku v Vipavski dolini in bi poleg vin poskusili še kaj drugega?
7
00
Osebo
  • 1x sok
  • 3x sadni in zelenjavni namazi v kombinaciji z lokalnimi siri in zelišči
  • 1x sezonsko presenečenje

Želim poskusiti malo več

V Vipavski dolini tega doživetja ne smem zamuditi!
13 Osebo
  • 3x sokovi in sirupi
  • 5x sadni in zelenjavni namazi v kombinaciji z lokalnimi siri in zelišči
  • 1x sezonsko presenečenje
PRIPOROČAMO

Fantazija za gurmane

Prepustite se nam razvajati z najbolj odpičenimi žavbami!
25 Osebo
  • Razvajali vas bomo z najmanj 13 različnimi inovativnimi dobrotami v kombinaciji z lokalnimi siri, zelišči in doma spečenim kruhom.

DEGUSTACIJE ZA VEČJE SKUPINE

Večje skupine 15-45 oseb sprejmemo v lično urejenem prostoru nedaleč od našega doma. Prosim za vašo najavo vsaj 1 teden prej. 

Možen je nakup določenih izdelkov, ki jih prinesemo s sabo. Lahko pa predhodno oddate naročilo v spletni trgovini in izdelke prevzamete po degustaciji. 

Trajanje cca 1 uro.