Na voljo vam bom v soboto, 5.10. in nedeljo, 6.10.24 med 8. in 18. uro.
Predhodna najava ni potrebna. Potrebno se je le prijaviti na delavnice, čebi se jih želeli udeležiti.
Priporočam, da vsaj bližnji pridete do nas PEŠ in tako združite prijetno s koristnim. Ker neposredno pri naši hiši ni veliko parkirnih mest pa vsem, ki ste iz bolj oddaljenih krajev priporočam, da svoje vozilo pustite na javnem parkirišču za trgovino Mercator v Dornberku ter se od tam odpravite na prijeten sprehod do nas. Čuklja je zanimiv hribček sredi vasi in tekom hoje boste lahko uživali v izjemnih razgledih na dolino.
Bi radi osvojili umetnost priprave domače marmelade, ki je zdrava, naravna in brez dodanega sladkorja? Pridružite se nam na ustvarjalni delavnici, kjer bomo skupaj pripravili marmelado iz sezonskih in lokalno pridelanih jesenskih dobrot. Začetek oktobra je čas za jabolka, hruške, buče in mogoče še kaj!
🌱 Skupaj bomo spoznali postopek priprave marmelade oziroma džema brez dodanega sladkorja, s poudarkom na lokalnih sestavinah.
👩🍳 Vsak udeleženec bo imel priložnost samostojno izdelati svojo marmelado ter domov odnesti kozarček tople vipavske jeseni!
💡 Naučili se bomo, kako z naravnimi sladili in začimbami dopolnimo poln okus in svežino sadja.
💡 Recept za marmelado bomo izpisali sproti, ko bomo videli, kaj imamo na razpolago in s čim se nam bo tisti trenutek “luštalo” začiniti osnovo.
📅 Datum: dva termina sta na voljo, in sicer: 5.10. in 6.10. ob 9.uri
📍 Lokacija: Domače dobrote Metka, Čuklja 16, Dornberk
Največ 12 udeležencev na delavnico. Delavnica bo izvedena ob najmanj 4 prijavljenih.
💶 Naložba v vaše znanje je: 30 EUR/osebo (vključuje vse sestavine in pripomočke, recept ter kozarček marmelade, ki ga odnesete domov).
🔗 Izpolnite obrazec tu spodaj
Mesto na delavnici rezerviramo po prejetem predplačilu. Število mest je omejeno, zato pohitite. Po prejeti prijavi preko spodnjega obrazca boste prejeli predračun in podatke za nakazilo.
Bi radi spoznali čatnije, te eksplozivne mešanice okusov, ki bodo dodali vaši kuhinji dovo dimenzijo? Skupaj bomo pripravili čatni iz sezonskih in lokalno pridelanih jesenskih dobrot. Začetek oktobra je čas za jabolka, hruške, buče in pospravljanje zadnjih pridelkov po vrtu, ki jih lahko še zelo koristno uporabimo.
🌱 Skupaj bomo izdelali svojo različico čatnija, s poudarkom na lokalnih sestavinah.
👩🍳 Vsak udeleženec bo imel priložnost samostojno izdelati svoj čatni ter domov odnesti kozarček lokalne eksotičnosti!
💡 Spoznali bomo izvor in okuse čatnijev.
💡 Recept za čatni bomo izpisali sproti, ko bomo videli, kaj imamo na razpolago in s čim se nam bo tisti trenutek “luštalo” začiniti.
📅 Datum: dva termina sta na voljo, in sicer: 5.10. in 6.10. ob 15.uri
📍 Lokacija: Domače dobrote Metka, Čuklja 16, Dornberk
Največ 12 udeležencev na delavnico. Delavnica bo izvedena ob najmanj 4 prijavljenih.
💶 Naložba v vaše znanje je: 30 EUR/osebo (vključuje vse sestavine in pripomočke, recept ter kozarček čatnija, ki ga odnesete domov).
🔗 Izpolnite obrazec tu spodaj:
Mesto na delavnici rezerviramo po prejetem predplačilu. Število mest je omejeno, zato pohitite. Po prejeti prijavi preko spodnjega obrazca boste prejeli predračun in podatke za nakazilo.
Želimo poenostaviti vaše brskanje spletni strani, zato uporabljamo piškotke.