• Sokovi & nektarji

  Sokovi & nektarji (17)

  Sokovi so vedno pijače z 100% sadnim deležem, brez dodanega sladkorja in brez dodane vode. Torej najboljše iz narave. Nektar je mešanica soka/sadne kaše in vode ter opcijsko dodanega sladkorja in kislin, arom in drugih dodatkov, ki uravnavajo okus. Minimalni sadni deleži za posamezno vrsto sadja so zakonsko predpisani. Osnova za naše 100% sokove in nektarje je na soncu dozorelo…
 • Sirupi

  Sirupi (12)

  Sirupi so kot čarovniška palica. Spretni čarovniki naj z njimi pričarajo izvrstne koktejle in aromatizirajo najbolj prefinjene sladice. Mi pa si lahko vsak dan iz njih pripravimo osvežilne napitke. Odkrijte pravo bogastvo naravnih arom in okusov!
 • Marmelade

  Marmelade (21)

  Ali ste vedeli, da morajo imeti "ekstra domače marmelade" praviloma več kot 45 g sadja na 100 g končnega izdelka? Ali ste vedeli, da ekstra domačim marmeladam, ki jim ne dodajamo sladkorja, pravilno rečemo "sadni namazi"? Metkine marmelade niso sladke, ampak SADNE razvade. Sadni deleži naših marmelad so izjemni 80-100% Zato v njih začutite SADJE in ne sladkor. Sadje kuhamo…
 • Sirne pomake & olive

  Sirne pomake & olive (7)

  Sirne pomake so razni sladki dodatki so priljubljeni zlasti v francoski kuhinji, kjer jih tradicionalno ponudijo zraven staranih in svežih sirov, jagnjetini, paštetam... Lahko jih ponudite tudi kot dodatek sadnim solatam, sladicam, sladoledu, jogurtu, peninam... Domišljija tu nima meja.
 • Kompoti

  Kompoti (3)

  Naši kompoti so lahki, sveži in manj sladki, ter tudi prave gurmanske poslastice. Postrezite jih kot samostojno sladico ali dodatek drugim sladicam.
 • Sadni prelivi

  Sadni prelivi (3)

  Sadne prelive uporabite kot preliv čez sladoled, pite in druge sladice. Vsi imajo zelo visoke 70-85% sadne deleže.
 • Vložena zelenjava

  Vložena zelenjava (13)

  Skrivnost v odličnosti naših zelenjavnih dobrot je skrbno pridelana lastna zelenjava na človeku in naravi prijazen način. To pomeni, da skrbimo za ustrezen kolobar, dobre zelenjavno-sosedske odnose ter praviloma uporabljamo le škropiva, ki so dovoljena v ekološki pridelavi. Vso zelenjavo pridelamo na naših njivah, polnih sonca in dobre rodovitne zemlje.
 • Suho sadje & začimbe

  Suho sadje & začimbe (11)

  Sušenje je najstarejši in po mojem mnenju še vedno najboljši način konzerviranja sadja in zelenjave. V sušenem sadju in zelenjavi s ohrani večina vitaminov in mineralov, zato so odličen vir zdravja za zimske dni.
 • Čemaževci

  Čemaževci (3)

  Naš najbolj reprezentativen "divjinec" je čemaž ali divji česen. Medvedje se ga po zimskem spanju dobro najedo in si tako očistijo prebavo. Naj bo tudi na našem jedilniku pogost gost.
 • Darilni paketi

  Darilni paketi (3)

  Za osebna obdarovanja ali poslovna darila. Ali kot prisrčna dopolnitev prodajnega asortimana. Unikatne dekoracije prilagodimo priložnosti oz. letnemu času (novo leto, rojstni dan, poletje, poroka, pomlad...)
 • Sveža zelenjava

  Sveža zelenjava (1)

  Na voljo je sveža sezonska zelenjava iz naše lastne pridelave na okolju in človeku prijazen način. Nimamo ekološkega certifikata, uporabljamo pa škropiva, ki so dovoljena v eko pridelavi ali pa pridelujemo zelenjavo popolnoma brez škropiv. Na voljo imamo tudi zelišča in začimbe... sveže ali sušene. Na voljo: sivka, rožmarin, timijan, žajbelj, bazilika, petršilj.... Sporočite nam, kaj potrebujete, in pridelali vam…
Close Menu
×
×

Cart